Своє професійне свято прикордонники зустріли в бойовому порядку

НАЗАД
29 травня 2014 12:21

Незважаючи на це, прикордонники продовжують підтримувати правопорядок в прикордонних районах і роблять все від них залежне для захисту мирних жителів.

Цьогоріч співробітники Державної прикордонної служби України зустріли своє професійне свято  у бойовому порядку. Адже протидія тероризму та групам злочинців на українсько-російському кордоні стали реаліями сьогодення. Проте незважаючи на це, прикордонники продовжують підтримувати правопорядок в прикордонних районах і роблять все від них залежне для захисту мирних жителів.

Під час невеликих урочистих заходів Голова Держприкордонслужби  вручив відзнаки Верховної Ради, Кабінету Міністрів, а також відомчі нагороди і привітав усіх захисників кордонів, ветеранів та членів їхніх сімей зі святом, подякував за службу та побажав миру усім українцям.

Також були покладені квіти до пам`ятників «Захисникам кордонів Вітчизни» та «Прикордонникам усіх поколінь».

Крім того  в інфорагенстві «Укрінформ» відбулася прес-конференція, під час якої Голова Держприкордонслужби відповів на найбільш актуальні запитання представників засобів масової інформації щодо обстановки на державному кордоні України з Росією та в контрольованих прикордонних районах у межах Херсонської області. Під час заходу керівник прикордонного відомства наголосив на необхідності негайної  організації оборони, а не охорони українсько-російської ділянки кордону із залученням всіх державних ресурсів та запевнив, що шлях України до Європейського співтовариства уже незмінний, а це значить, що наша країна може стати східним кордоном Європейського Союзу. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси