Світла пам’ять захисникам. Вони назавжди у наших серцях

НАЗАД
28 вересня 2020 14:40

Сьогодні прикордонники Білгород-Дністровського загону вшановують світлу пам’ять двох побратимів, які віддали своє життя за Батьківщину захищаючи її кордон на Сході України.

Почуття обов’язку, патріотизму та висока свідомість не дозволила Сергію Гувіру та Дмитру Деде залишитися осторонь, коли над Україною нависла небезпека.

Вони за першим покликом, не шкодуючи власного життя, стали на захист своєї Вітчизни. Однак повернутися живим їм не судилося.

28 вересня 2017 року, під час виконання бойового завдання, на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби Станично-Луганське, наші військовослужбовці підірвалися на невідомому вибуховому пристрої.

Немає слів аби висловити словами той біль, що охопив серця родин загиблих. Дмитра Деде так і не дочекалася дружина і двоє маленьких дітей, а Сергій Гувір не встиг взяти на руки свого сина, який народився через місяць після його смерті.

Імена цих героїв увічнені на стелі загиблим прикордонникам, що знаходиться на території Білгород-Дністровського загону.

Відповідно до Указу Президента України обидва військовослужбовці нагороджені орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Завжди пам’ятаємо тих, хто віддав своє життя заради мирного неба та майбутнього нашої держави!

Сьогодні, 29 вересня, прикордонники долучились до вшанування побратимів у меморіальному комплексі "Зала пам'яті", що у Києві.

Вічна пам'ять Героям!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси