Співробітники ВВБ Держприкордонслужби виявили нечистих на руку прикордонників

НАЗАД
17 грудня 2016 16:10

Державна прикордонна служба продовжує здійснювати комплекс заходів, направлений на протидію протиправній діяльності на державному кордоні та корупційним проявам серед персоналу відомства. З цією метою у прикордонному відомстві проводиться антикорупційна а

Державна прикордонна служба продовжує здійснювати комплекс заходів, направлений на протидію протиправній діяльності на державному кордоні та корупційним проявам серед персоналу відомства. З цією метою у прикордонному відомстві проводиться антикорупційна акція «Доброчесність» та посилено роботу підрозділів внутрішньої та власної безпеки. Зазначимо, що заходи реалізовуються у тісній взаємодії з іншими правоохоронними органами. Черговим результатом цієї роботи стало виявлення групи нечистих на руку прикордонників.

Так, 17 грудня 2016 року співробітниками Окремого відділу внутрішньої безпеки по Південному регіональному управлінні та військової прокуратури Південного регіону в Одеській області в рамках кримінального провадження, виявлено та припинено протиправну діяльність окремих посадових осіб Одеського прикордонного загону. Останні протягом тривалого часу, зловживаючи службовим становищем, розкрадали та привласнювали військове майно (паливно-мастильні матеріали та продукти харчування).

На даний час проводяться невідкладні слідчі дії та встановлюються всі обставини кримінального правопорушення, а також розмір завданих збитків.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси