Співробітники прикордонного відомства затримали іноземців-порушників

НАЗАД
27 серпня 2017 11:23

Так на Львівщині, співробітники прикордонного відомства отримали інформацію від місцевих жителів про рух невідомих осіб кавказької зовнішності, поблизу населеного пункту Буців. Для перевірки інформації прикордонники відділу «Шегині» спільно із взаємодіючи

Минулої доби прикордонники Мостиського та Сумського загонів виявили  іноземців-порушників, які мали намір незаконно перетнути державний кордон.

Так на Львівщині, співробітники прикордонного відомства отримали інформацію від місцевих жителів про рух невідомих осіб кавказької зовнішності, поблизу населеного пункту Буців.

Для перевірки інформації прикордонники відділу «Шегині» спільно із взаємодіючими органами вирушили до зазначеного місця. У прикордонні було виявлено 48-річну громадянку Таджикистану із дитиною 2008 року народження. Вони рухались у бік сусідньої Польщі  для нелегального перетину державного кордону.

На громадянку складено протокол про притягнення до адміністративної відповідальності за ч.2 ст. 204-1 КУпАП «Порушення або спроба порушення державного кордону». Справу скеровано до суду.

А прикордонний патруль відділу «Середина-Буда» Сумського загону неподалік від українсько-російського кордону викрив громадянина Молдови, який також мав намір незаконно перетнути кордон. Наразі порушник затриманий, тривають перевірочні заходи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси