Співробітники Держприкордонслужби та СБУ на Волині затримали 3 незаконних мігрантів із Індії

НАЗАД
03 серпня 2017 11:21

Учора опівдні співробітники оперативно-розшукового підрозділу Північного регіонального управління спільно з працівниками Служби безпеки України у Волинській області затримали групу незаконних мігрантів - вихідців з Індії.

Підрозділи Держприкордонслужби України спільно з іншими правоохоронними органами продовжують проводити комплексні заходи по протидії незаконному переправленню осіб через державний кордон України.

Так, учора опівдні співробітники оперативно-розшукового підрозділу Північного регіонального управління спільно з працівниками Служби безпеки України у Волинській області затримали групу незаконних мігрантів - вихідців з Індії.

Реалізовуючи оперативну інформацію прикордонники затримали в Ратнівському районі 3 іноземців, що не мали при собі жодних документів.

В ході проведення фільтраційно-перевірочних заходів встановлено, що  громадяни Індії нещодавно прибули в Україну через один з пунктів пропуску авіаційного сполучення. В подальшому іноземці - один 23  та двоє по 27 років, попутнім автотранспортом приїхали в прикордоння з наміром потрапити до країн Євросоюзу.

Наразі затриманих доставлено до прикордонного підрозділу. Спеціальні заходи тривають.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси