Співробітники Державної прикордонної служби України організовують взаємодію для моніторингу повітряного простору

НАЗАД
09 вересня 2013 14:05

Під час перевірки державного кордону прикордонниками відділу «Білолуцьк» Луганського загону був помічений літак, який  залеті

Під час перевірки державного кордону прикордонниками відділу «Білолуцьк» Луганського загону був помічений літак, який  залетів з території  Росії. Про виявлення в повітряному просторі поблизу населеного пункту Танюшівка  літака, який здійснював переліт на висоті близько одного кілометра прикордонники одразу ж повідомили підрозділи протиповітряної оборони, взаємодіючі підрозділи, а також російських колег. Згодом літак попередньо типу АН-2  прослідував у зворотному напрямку та зник на території Російської Федерації. 

Для відслідковування маршруту руху та подальшого ведення моніторингу повітряного простору охоронці кордону організували взаємодію з російськими прикордонниками. Внаслідок проведених заходів від суміжної сторони невдовзі була отримана інформація про виявлення схожого літака на закинутій злітній смузі поблизу одного з населених пунктів Воронізької області. На даний час проводяться заходи по встановленню власників літального апарату. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси