Спільна оцінка та аналіз ситуації на державному кордоні є невід’ємною частиною інтегрованого управління кордонами

НАЗАД
26 жовтня 2017 17:18

З 25 по 26 жовтня 2017 року в м. Дольни Кубін відбулась чергова робоча зустріч експертів аналітичних підрозділів прикордонних відомств України та Словацької Республіки. Під час зустрічі українські аналітики спільно із своїми словацькими колегами проаналіз

З 25 по 26 жовтня 2017 року в м. Дольни Кубін відбулась чергова робоча зустріч експертів аналітичних підрозділів прикордонних відомств України та Словацької Республіки.

Під час зустрічі українські аналітики спільно із своїми словацькими колегами проаналізували стан інформаційної взаємодії між прикордонними підрозділами та оцінили ситуацію на українсько-словацькому державному кордоні.

За результатами аналізу сторони констатували, що обстановка на державному кордоні залишається контрольованою, а співпраця наших прикордонних відомств в напрямку протидії різним проявам протиправної діяльності на спільному кордоні, в тому числі і з обміну, традиційно залишається на високому рівні, про що свідчать показники оперативно-службової діяльності, які покращуються не один рік поспіль.

Взаєморозуміння експертів прикордонних відомств України та Словаччини в котрий раз підтвердили ефективність співпраці та дієвість передових практик поєднання зусиль для протидії існуючим загрозам.

Варто зазначити, що основні принципи такої політики закладені у Концепції інтегрованого управління кордонами.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси