Спецпризначенці прикордонного відомства підкорили Говерлу у рамках міжвідомчого змагання

НАЗАД
06 вересня 2021 16:26

Днями підрозділи спеціального призначення та швидкого реагування Держприкордонслужби взяли участь у змаганнях із швидкісного сходження на Говерлу «IRON UNIFIER».

Прикордонне відомство на даному заході представляли бійці 10 мобільного прикордонного загону («ДОЗОР») та прикордонної комендатури швидкого реагування «ШКВАЛ». Загалом участь у змаганні взяли 8 прикордонників.

Учасники заходу мали подолати дистанцію 12 кілометрів із навантаженням у вигляді наплічника вагою не менше 12 кілограмів та піднятися на вершину Говерли. Долаючи гірську дистанцію, спецпризначенці продемонстрували не лише свою силу та витривалість, а й згуртованість, підтримку та єдність, що і допомогло бійцям дійти до мети. З поміж 150 учасників змагань прикордонники посіли 12,13,14,23,24,25,27,28 місця.

Зазначимо, що захід був організований у Буковелі за підтримки військової тренувальної місії UNIFIER. Окрім прикордонників у ньому прийняли участь представники Збройних сил Канади, Національної гвардії України та 10 гірсько-штурмової бригади Збройних сил України "Едельвейс".

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси