Сьогодні 25 прикордонників отримали державні нагороди, відзнаки та вогнепальну зброю

НАЗАД
28 липня 2022 15:07

Нагороди у День Української Державності вручив прикордонникам міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

За високу професійну майстерність, проявлену особисту мужність та відвагу, стійкість та рішучість при виконанні військового та службового обов’язку в умовах, пов’язаних з ризиком для життя під час заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації, бездоганне служіння Українському народу  були нагороджені 25 прикордонників. З них 11 отримали  державні нагороди та відзнаки Верховної Ради України і Кабінету Міністрів України, ще 14 отримали вогнепальну зброю.

«У сьогоднішньому виступі Президент Володимир Зеленський зазначив, що кожен день, сьогоднішній, вчорашній і завтрашній, буде Днем Української Державності. Зараз ми знаходимось в епіцентрі великих історичних подій, які увійдуть у життя кожного з нас важливою сторінкою. Можу сказати, що найважливіші події і подвиги кожного з нас ще попереду, як і наша перемога – також ще попереду. Від нашої єдності, від нашої стійкості і від нашої мужності залежить перемога у цій війні. Будьмо достойні української державності, будьмо достойні себе, адже за нами свята Софія, за нами Маріуполь, за нами Донецьк, за нами Крим, за нами вся Україна», - сказав Денис Монастирський. 

Міністр зазначив, що кожен з присутніх потом і кров’ю виборював і продовжує виборювати державність для України.

Очільник МВС подякував усім нагородженим за їхній внесок у захист незалежності країни. Він побажав присутнім відсвяткувати наступний День Української Державності уже на конституційно-визнаних кордонах України і в кожному звільненому місті нашої держави.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси