Сім’я з чотирьох

НАЗАД
02 серпня 2022 15:24

Військовослужбовці Юлія та Сергій та їх чотирилапі напарники Якудза і Чемпіон віднедавна велика прикордонна сім’я.

Охоронців кордону поєднала любов до спільного захоплення та служба. Юлія та Сергій – кінологи. Майбутнє подружжя познайомилось під час навчання. Із здобуттям освіти прикордонники проходили службу в різних регіонах нашої держави. Коли в Україну прийшла повномасштабна війна, закохані вирішили боронити Батьківщину пліч о пліч, і певна річ разом зі своїми чотирилапими вірними помічниками – вівчарками малінуа.

І от в липні закохані побралися. У пари є прекрасна мрія, окрім звісно розширення сім’ї, створити базу для тренування собак, допомагати іншим навчати своїх улюбленців. Як сказав Антуан де Сент-Екзюпері – любити не означає дивитися один на одного, любити – це дивитися в одному напрямку.

До речі, їх напарники – Якудза та Чемпіон мають чималі показники з виявлення наркотичних засобів та зброї під час несення служби.

Війна в Україні ще триває. Народження нової сім'ї є символом відродження країни, впевненості у майбутньому та віри у перемогу добра над злом, світла над темрявою. І поєднання доль у час випробувань та боротьби означає, що почуття загартовані, як сталь, надійніші, ніж броня, і щирі, як віра у перемогу України.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси