Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО

НАЗАД
26 листопада 2014 15:21

Протягом доби незаконні збройні формування систематично порушували режим припинення вогню та здійснювали обстріли сил АТО. Продовжується ведення повітряної розвідки військовими літаками РФ, у тому числі, з

Підрозділи Держприкордонслужби здійснюють охорону та оборону українсько-російського кордону та лінії розмежування між силами АТО та бойовиками  в умовах напруженої обстановки.

Протягом доби незаконні збройні формування систематично порушували режим припинення вогню та здійснювали обстріли сил АТО.

Учора терористи з підствольних гранатометів здійснили обстріл блокпосту в районі н.п. Майорське. Прикордонники та військовослужбовці ЗС України, які несуть службу на цій позиції, відкрили вогонь у відповідь та відбили атаку. Українські військові не постраждали.

Також учора прикордонники зафіксували 5 пострілів з БМ-21 «Град», які розірвались на околиці н.п. Правдівка. Обстріл вівся з н.п. Ясинувата.

Продовжується ведення повітряної розвідки військовими літаками РФ, у тому числі, з порушенням кордону. 25 листопада на ділянці відділу прикордонної служби «Станично-Луганське» на напрямку «Маноцький (РФ)-Колесниківка (Укр.)» зафіксовано порушення повітряного простору України 2 військовими реактивними літаками, які залетіли на територію України та повернулися у зворотному напрямку.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси