Щодо обстановки на українсько-російському кордоні

НАЗАД
12 листопада 2014 14:41

Підрозділи Держприкордонслужби здійснюють охорону українсько-російського кордону та лінії розмежування між силами АТО та бойовиками  в умовах напруженої обстановки.

Підрозділи Держприкордонслужби здійснюють охорону українсько-російського кордону та лінії розмежування між силами АТО та бойовиками  в умовах напруженої обстановки.

О 17.25 11.11.14 спільний наряд у складі прикордонників та військовослужбовців ЗСУ під час патрулювання в н.п. Станично-Луганське в районі центральної районної лікарні потрапив у засідку та прийняв бій. Втрат серед українських силовиків немає. Бойовики були змушені відступити.  Вживаються заходи щодо зачистки даного району від терористів.

Майже о 9.00 12.11.14 терористи здійснили обстріл з автоматичної стрілецької зброї одного з блокпостів прикордонників поблизу Маріуполя. Вогонь вівся з найближчої лісосмуги. Прикордонники відразу відкрили вогонь у відповідь та відбили напад НЗФ. У результаті збройного протистояння один прикордонник був поранений, його доставили в лікувальний заклад. Для зачистки району на місце виїхала додаткова група на бронетехніці.

 Прикордонники продовжують контролювати смугу безпеки вздовж лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. Так, учора на одному з контрольних пунктів в’їзду-виїзду було затримано автомобіль з двома громадянами України, які підозрюються в терористичній діяльності на території Луганської області.

Також учора о 17.55   прикордонний наряд зафіксував на висоті до 1 км на напрямку Маріуполь – Павлополь та в зворотному напрямку політ 1 БПЛА.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси