Щоб перемістити сигарети через кордон, двоє поляків взяли з собою навігатор та тепловізійний пристрій

НАЗАД
19 березня 2013 12:12

 

Учора прикордонний наряд відділу «Смільниця» Мостиського загону затримав 2 порушників, які виявилися громадянами Польщі.  

 

Учора прикордонний наряд відділу «Смільниця» Мостиського загону затримав 2 порушників, які виявилися громадянами Польщі. Вони намагались перемісти по той бік кордону контрабандні сигарети.

Для встановлення обставин правопорушення затриманих громадян доставили до прикордонного підрозділу. З'ясувалося, що 20-річні поляки вчора, в якості пасажирів, перетнули кордон в одному з пунктів пропуску. Порушники повідомили, що в подальшому в одному з магазинів поблизу кордону придбали сигарети українського виробництва. Тютюнові вироби вони хотіли переправити в Польщу. Щоб реалізувати свої незаконні наміри, молодики ретельно підготувались. Для цього прихопили з собою систему навігаційного зв’язку марки «Беккер», мінітепловізійний пристрій марки «Флір», а також ксерокопію карти українсько-польського прикордоння. Проте технічна оснащеність порушників їм не допомогла, неподалік держрубежу їх затримали співробітники прикордонного відомства.

Наразі поляків притягнуто до адміністративної  відповідальності за спробу незаконного  перетинання державного кордону України. Їх подальшу долю буде вирішувати суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси