Щодо ситуації із затриманням білоруськими прикордонниками автомобіля поблизу пункту пропуску «Олександрівка» (РБ)

НАЗАД
20 березня 2017 18:00

Державна прикордонна служба повідомляє, що сьогодні, 20 березня, від білоруських колег була отримана інформація про спробу прориву через білоруський пункт пропуску «Олександрівка» автомобіля, що, нібито, слідував з України.

Державна прикордонна служба повідомляє, що сьогодні, 20 березня, від білоруських колег була отримана інформація про спробу прориву через білоруський пункт пропуску «Олександрівка» автомобіля, що, нібито, слідував з України. Державна прикордонна служба відразу розпочала перевірку наданої інформації, в ході якої було встановлено, що даний автомобіль іноземної реєстрації кордон України ані на в’їзд, ані виїзд – не перетинав. Особи, які, ймовірно, перебували в його салоні, впродовж тривало часу також не слідували через державний кордон.

На даний час українські та білоруські прикордонники спільно встановлюють усі обставини даної пригоди та мотиви осіб, які перебували в автомобілі. Про результати цієї роботи буде повідомлено додатково.

В той же час на ділянці українсько-білоруського кордону вже виставлено додаткові прикордонні наряди, посилено контроль за дотриманням режиму у пунктах пропуску та уточнено взаємодію із білоруськими колегами.    

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси