Серб сховав у днищі іномарки понад 3 тисячі пачок сигарет

НАЗАД
22 травня 2013 11:09

 Тютюнові вироби були приховані у спеціально виготовленому сховку у днищі автомобіля. Дісталися до нього лише після демонтажу сидінь автомобіля і декоративного покриття підлоги.&nb

 

Невдалою виявилася спроба незаконного переміщення сигарет через кордон для одного з гостей нашої держави.

Автомобіль марки «Хюндай» під керуванням громадянина Сербії  слідував через пункт пропуску «Тиса» до Угорщини. Для перетину кордону чоловік обрав смугу руху «зелений коридор». Проте після прибуття на оформлення у працівників пункту пропуску виникли певні сумніви, що водій не має заборонених предметів. У результаті поглибленої перевірки в автівці виявили 3200 пачок сигарет «Chesterfild» вітчизняного виробництва.  Тютюнові вироби були приховані у спеціально виготовленому сховку у днищі автомобіля. Дісталися до нього лише після демонтажу сидінь автомобіля і декоративного покриття підлоги. Сигарети, оцінені у майже 36 тисяч гривень, та автомобіль - у 29 тисяч гривень, вилучили.

Крім того, учора на Буковині прикордонний наряд відділу «Селятин» Чернівецького загону виявив за кількасот метрів від держрубежу ще 1,5 тисяч пачок сигар. Пакунки з тютюновими виробами  на 10,5 тисяч гривень передали працівникам податкової інспекції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси