Румун заповнив пакети з-під соку тютюном

НАЗАД
20 травня 2013 10:56

 

Іноземець вирішив здійснити задумане дещо не звичним способом, якими зазвичай користуються охочі до «тютюнової наживи». Сигарети він поклав у пачки з-під

 

У суботу вночі прикордонники Мукачівського загону спільно з працівниками митниці черговий раз виявили тютюнові вироби, які незаконно переміщували до країн ЄС. Цього разу причетним до переміщення виявився громадянин Румунії. Проте іноземець вирішив здійснити задумане дещо не звичним способом, якими зазвичай користуються охочі до «тютюнової наживи».

Кордон чоловік перетинав в пункті пропуску «Дякове» та прямував автомобілем «Фольксваген» смугою руху «зелений коридор». Однак працівники пункту пропуску вивели автівку 35-річного румуна на поглиблений огляд, під час якого виявили 160 пачок цигарок «Viceroy». Знайшли їх у пачках з-під соку.

Ще двоє румунів попалися з контрабандним куривом в пункті пропуску «Порубне», що на Буковині. Проте до особливих хитрощів вони не вдавалися. Чоловіки виїжджали з України також автомобілями «Фольксваген». Один з них заховав майже 400 пачок сигарет в передній бампер, а інший обладнав подвійне днище, куди поклав близько 1390 пачок тютюнових виробів. Крім сигарет, порушники втратили і своїх «залізних коней» вартістю по 30 тисяч гривень кожен. Окрім прихованих сигарет залишити на кордоні причеп довелося й громадянину Словаччини. Він перетинав кордон вантажівкою «Івеко» у пункті пропуску «Ужгород», що в Закарпатській області. В задньому бампері прикордонники Чопського загону та працівники митниці знайшли майже 170 пачок тютюнових виробів. Причеп оцінили у 87 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси