Рятування життя завдяки добровільній турботі

НАЗАД
23 травня 2022 09:34

Волонтер – дуже містке слово, таке саме містке, як серце цих людей, як обсяги їх допомоги.

Це слово щільно увійшло в наш лексикон у 2014, коли потрібно було забезпечити підрозділи в АТО, що взяли на себе першу навалу ворога. Цього року, з початку повномасштабного вторгнення, волонтерський рух набрав нових обертів. Волонтери знов роблять все можливе і не можливе, щоб допомогти нашим захисникам.

Стас – військовослужбовець загону Морської охорони Держприкордонслужби, який з 24 лютого несе службу на морському кордоні разом зі своїми побратимами. В нього є хороші друзі – Олег Терзі та його дружина Оксана, які завжди хвилюються за Стаса і намагаються всіма силами допомагати нашому колезі.

Олег став займатися волонтерством з кінця лютого, він постійно долучався до різних зборів коштів на медикаменти, екіпіровку для військових, і разом з цим працював та розвозив хліб по Ізмаїльському району.

Цього разу Олег зі своєю колежанкою по волонтерству Олександрою Чувакіною здобули для моряків прикордонників нові сучасні рятувальні жилети. Адже для служби на воді – річ надзвичайно потрібна і бути вона має компактною, надійною, зручною у застосуванні.

На знак вдячності командир корабля Морської охорони провів екскурсію для Олега та Олександри.

«Так і народжується, і міцніє дружба. Ми вдячні кожному, хто зробив усе можливе, щоб ми отримали рятувальні жилети. Нам приємно, що в такий нелегкий час для кожного з нас, ми всі намагаємося робити корисні справи, допомагати та підтримувати один одного», - сказав командир корабля.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси