Рух до Угорщини вантажним транспортом у напрямку пункту пропуску «Тиса -Захонь» 27 липня буде обмежений

НАЗАД
26 липня 2017 19:18

З 10.00 до 14.00 (за київським часом) 27.07.2017 року оформлення вантажних автомобілів у напрямку пункту пропуску «Тиса-Захонь», що на кордоні з Угорщиною, буде тимчасово призупинено.

Відповідно до інформації, яка надійшла на адресу Чопського прикордонного загону від Прикордонної поліції Угорської Республіки, з 10.00 до 14.00  (за київським часом) 27.07.2017 року оформлення вантажних автомобілів у напрямку пункту пропуску «Тиса-Захонь», що на кордоні з Угорщиною, буде тимчасово призупинено.

Такі заходи вживатимуться у зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою, яка сталася на 33 км головної траси №4 (на відстані 8 км від населеного пункту Захонь, Угорщина).

Під час ДТП за участю вантажного автомобіля стався витік небезпечної речовини, для знешкодження якої буде перекрито дану ділянку дороги. На час проведення робіт рух вантажних транспортних засобів буде призупинено. Рух легкових автомобілів буде здійснюватися в об’їзд під керуванням представників угорської поліції.

З огляду на вищезазначене, Держприкордонслужба рекомендує учасникам міжнародного  руху вантажним транспортом обрати інші пункти пропуску під час планування поїздок за кордон:

«Ужгород – Вишнє Нємецьке(Словаччина)» – цілодобово; 

«Дякове – Халмеу(Румунія)» - цілодобово.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси