Розпочався Всеукраїнський форум «Український кордон – 2017»

НАЗАД
25 квiтня 2017 18:01

Сьогодні на базі культурно-оздоровчого центру «Пролісок» Київської області розпочав свою роботу Всеукраїнський форум «Український кордон – 2017», який буде тривати з 25 по 27 квітня.

Сьогодні на базі культурно-оздоровчого центру «Пролісок» Київської області розпочав свою роботу Всеукраїнський форум «Український кордон – 2017», який буде тривати з 25 по 27 квітня.

Захід проходить за участі Міністра молоді та спорту України, Голови Київської обласної державної адміністрації, народних депутатів, представників Адміністрації Держприкордонслужби, науковців та громадських активістів.

Форум, в якому беруть учать понад 200 учасників з різних регіонів України, в тому числі 62 представників прикордонного відомства, присвячений проведенню Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») спрямований на підготовку інструкторів-вихователів, які залучаються до організації і проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Варто зазначити, що за ініціативи Міністерства молоді та спорту, Міністерства освіти і науки України, Державної прикордонної служби України, громадських активістів, дитячих та молодіжних організацій вперше в Всеукраїнську дитячо-юнацьку військово-патріотичну гру «Сокіл» («Джура») запроваджується новий напрям  - «Джура-Прикордонник».

 Ця гра буде проходити у 18 прикордонних областях та 97 – прикордонних районах із внесенням елементів прикордонної тематики, що дасть змогу  популяризувати Державну прикордонну служби України у суспільстві та сприяти патріотичному вихованню, формуванню високих моральних цінностей у молоді на прикладі кращих бойових традицій охоронців кордону Української держави.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси