Розпочався офіційний візит представниць правоохоронних органів України до США

НАЗАД
16 травня 2017 17:15

Сьогодні, 15 травня, у Вашингтоні розпочався офіційний візит делегації представниць правоохоронних органів України на чолі із заступницею міністра внутрішніх справ з питань європейської інтеграції Анастасією Дєєвою до Сполучених Штатів Америки. Головна ме

Сьогодні, 15 травня, у Вашингтоні розпочався офіційний візит делегації представниць правоохоронних органів України на чолі із заступницею міністра внутрішніх справ з питань європейської інтеграції Анастасією Дєєвою до Сполучених Штатів Америки. Головна мета візиту – обмін досвідом та розвиток лідерського потенціалу жінок-офіцерів.

До складу української делегації увійшли представниці Міністерства внутрішніх справ, Національної поліції, Державної прикордонної служби та Національного антикорупційного бюро.

У межах візиту заплановані зустрічі із першими особами ФБР, Бюро з міжнародних питань у сфері боротьби з незаконним обігом наркотиків та правоохоронних питань(INL) та інших правоохоронних інституцій. Українська делегація також представить американським колегам досягнення реформування та нові напрями роботи відповідних центральних органів виконавчої влади.

«Ми щиро вітаємо реформи в Україні, готові й надалі надавати тренінгову, технічну та експертну підтримку правоохоронному сектору до тих пір, поки Україна робить реальні кроки у своїй антикорупційній політиці. Дуже важливо, щоб гендерна складова стала надійним фундаментом цієї політики», – зазначив заступник Голови Бюро з міжнародних питань у сфері боротьби з незаконним обігом наркотиків та правоохоронних питань США Александер Арвізу.

«Це перша українська делегація, до якої входять суто жінки-правоохоронці. І для мене велика честь отримати можливість бути тут сьогодні серед цих професіоналів своєї справи. Хочу висловити щиру подяку нашим американським партнерам, які надавали всебічну підтримку з перших днів реформи правоохоронної системи. Одним з результатів цієї реформи стала ширша участь жінок у правоохоронній діяльності, що допомагає будувати прозоріший та ефективніший сектор безпеки», – відмітила Анастасія Дєєва.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси