Російська сторона частково обмежила рух вантажівок через збій програмного забезпечення

НАЗАД
21 березня 2018 09:00

Сьогодні вранці на кордоні з Російською Федерацією фіксується певне накопичення вантажних транспортних засобів, які рухаються на виїзд з України.

Сьогодні вранці на кордоні з Російською Федерацією фіксується певне накопичення вантажних транспортних засобів, які рухаються на виїзд з України. Зокрема в пункті пропуску «Гоптівка» (Харківська область) знаходиться 45 вантажівок та в пункті пропуску «Катеринівка» (Сумська область) – 35.

Це пов’язано з тим, що суміжна сторона частково припинила пропускні операції. За повідомленням прикордонного представника Російської Федерації по Білгородській та Воронезькій ділянках, в пунктах пропуску для автомобільного сполучення (навпроти українських пунктів в Сумській, Харківській та Луганській областях) російською стороною тимчасово припинено пропуск вантажних транспортних засобів через збій програмного забезпечення митних органів.

На даний час обмежено рух вантажних транспортних засобів, що прямують транзитом через РФ.

Держприкордонслужба звертається до водіїв, які мають намір найближчим часом перетнути українсько-російський кордон на цих напрямках, врахувати цю інформацію та по можливості вибирати інші маршрути.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси