Росіянин віз до себе додому більше 230 пляшок горілки та коньяку

НАЗАД
24 вересня 2016 09:54

23 вересня в рамках проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2016» військовослужбовцями Луганського прикордонного загону спільно з співробітниками Нацполіції в Луганській області був затриманий громадянин Росії.

23 вересня в рамках проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2016» військовослужбовцями Луганського прикордонного загону спільно з співробітниками Нацполіції в Луганській області був затриманий громадянин Росії. Зупинили чоловіка на напрямку українського населеного пункту Мілове під час спроби перетнути кордон на територію суміжної держави.

Порушник рухався пізно ввечері автомобілем «ВАЗ» та до держрубежу не доїхав близько 100 метрів, де і був затриманий правоохоронцями. Причини незаконної подорожі стали відомі після перевірки транспортного засобу, адже автівку чоловік запакував алкогольною продукцією. Зокрема до себе додому він віз 12 ящиків з горілкою та коньяком.

Наразі горілчані вироби у кількості 232 пляшки передано представникам ДФС, загальна сума оцінки сягає більше 115 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси