Росіянина та українця біля кордону з Росією виявили за допомогою тепловізорів

НАЗАД
05 лютого 2014 09:46

Двох чоловіків затримали учора біля українсько-російського кордону прикордонники Луганського загону. Одного з порушників  прикордонний наряд помітив за допомогою тепловізійного пристрою на ділянці

 Двох чоловіків затримали учора біля українсько-російського кордону прикордонники Луганського загону.

Одного з порушників  прикордонний наряд помітив за допомогою тепловізійного пристрою на ділянці відповідальності відділу «Мілове». Чоловіка спинили за 5 метрів від кордону з Росією. Поруч з ним було виявлено 12 автомобільних покришок. 23-річний росіянин намагався перемістити товар через держрубіж  між українським населеним пунктом  Мілове та російським Чорткове.

Відносно громадянина Росії складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст.204-1 КупАП. Товар, який оцінили  майже у 12 тисяч гривень, передали працівникам Міністерства доходів та зборів.

Ще одного порушника кордону за допомогою тепловізора правоохоронці помітили на ділянці  відділу «Марківка». Мандрівника, 25-річного українця, затримали за 10 метрів від лінії кордону. Чоловік ніс поза пунктом пропуску три каністри бензину загальним об’ємом 40 літрів.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси