Росіянина, який ховався за вантажівками, затримали прикордонники на Закарпатті

НАЗАД
19 березня 2013 11:45

 

Учора в міжнародному пункті пропуску «Тиса», що в Закарпатській області, завдяки пильності вартових кордону вдалось затримати ризикового порушника. &

 

Учора в міжнародному пункті пропуску «Тиса», що в Закарпатській області, завдяки пильності вартових кордону вдалось затримати ризикового порушника. Чоловік намагався незаконно потрапити на територію України, ховаючись за вантажівками.

Один з прикордонних нарядів у вечірніх сутінках помітив невідомого, який, ховаючись за вантажівками та перебігаючи від однієї до іншої, пробирався в Україну. Чоловік явно хотів уникнути зустрічі з охоронцями кордону. У ході спілкування правопорушник повідомив прикордонникам, що є громадянином Російської Федерації і у такий спосіб слідував до міста Одеса. У подальшому правоохоронці встановили, що затриманий росіянин працював у одній з країн Західної Європи, але у зв’язку з втратою роботи вирішив поїхати до своїх родичів, які проживають у Одеській області. Щоправда, молодик не врахував, що термін дії його паспортного документа збіг. Саме тому заробітчанин вирішив ризикнути і приховано, уникаючи проходження прикордонного контролю, потрапити в Україну.

Наразі він очікує правового рішення та повернення до Угорщини в порядку, що передбачений Угодою між Україною та ЄС про реадмісію осіб.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси