Росіянин приховав гашиш у банці з під кави

НАЗАД
27 серпня 2013 10:17

Під час здійснення перевірки потяга «Москва - Феодосія» прикордонники Харківського загону спільно з працівниками митниці виявили у одного з пасажирів близько 115 грам наркотичної речови

Під час здійснення перевірки потяга «Москва - Феодосія» прикордонники Харківського загону спільно з працівниками митниці виявили у одного з пасажирів близько 115 грам наркотичної речовини. Знайти два пакунки з наркотиками, попередньо гашишем, які були приховані у банці з під кави працівникам пункту пропуску допоміг службовий собака Боні. Власником речовини виявився 37-річний громадянин Росії, який прихопив наркотики з собою у подорож. Затриманого чоловіка разом з виявленою речовиною передали до СБУ.

Ще один пакунок з наркотиками, який був прихований в потязі «Москва-Євпаторія» виявили цими вихідними на Харківщині в пункті пропуску «Козача Лопань» прикордонники спільно з працівниками митниці. Пакунок з гашишем вагою понад 50 грам прихований за трубами опалення в туалеті допоміг виявити теж службовий собака на прізвисько Річард. Згодом «чотирьохлапий помічник» спрацював і на одного з пасажирів потяга, 34-річного громадянина України, який повертався з Росії додому. Українця разом з наркотиками теж передали до СБУ. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси