Росіянин хотів допомогти українцям, а з’ясував, що потрапив до банди головорізів

НАЗАД
26 травня 2014 16:04

На ділянці відповідальності відділу «Бірюкове», що на українсько-російському кордоні, прикордонники затримали громадянина Росії. Він повертався додому в обхід пункту пропуску «

На ділянці відповідальності відділу «Бірюкове», що на українсько-російському кордоні, прикордонники затримали громадянина Росії.

Він повертався додому в обхід пункту пропуску «Довжанський» та намагався прослизнути крізь кордон непомітно. Однак прикордонники Луганського загону його відразу виявили та затримали. Під час бесіди з’ясувалося, що чоловік приїхав в Україну ще  на початку квітня боротися з  незаконною владою та «Правим сектором». Однак під час перебування в Україні росіянин, який раніше служив у підрозділах МВС Росії, з`ясував, що у Луганську та Луганській області насправді орудують бандити, п’яниці, колишні ув’язнені, яким байдуже, кого вбивати.

Затриманий також розповів, що в захопленій будівлі СБУ Луганська, де керує Болотов, є дуже багато зброї, починаючи від ПМ, АК-47, РПК, ПК, СВД та закінчуючи гранатометами «РПГ», «Муха» та ручними гранатами «РГД» та «Ф-1».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси