Ракетний удар, гради та мінометні обстріли – ворог обстріляв територію між Харківською та Сумською областями та прикордоння Чернігівщини

НАЗАД
21 травня 2022 16:13

Ворожий вертоліт, який летів вздовж українсько-російського кордону, завдав ракетного удару по околиці одного з населених пунктів на межі між Харківською та Сумською областями.

Внаслідок обстрілу пошкоджені приватні помешкання, на щастя обійшлося без жертв.

Крім того, сьогодні пообіді, з території росії Сумщину обстріляли з «градів». Російські війська здійснили обстріл з реактивної системи залпового вогню з боку російського населеного пункту єлізаветівка. Нараховано біля півтора десятка пострілів. Снаряди лягли між населеними пунктами у Сумському районі, на щастя обійшлося без жертв.

Також сьогодні зафіксовано мінометні обстріли у напрямку прикордонних сіл Грем‘яч та Миколаївка у Чернігівської області та поблизу села Кучерівка Сумської області. Загалом за минулу добу від рашистів по прикордонню «прилетіло» близько десяти разів. Ворог здебільшого вів мінометний неприцільний вогонь.

Втрат серед особового складу та техніки немає. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси