П’яний українець повертався додому на сталевому коні

НАЗАД
02 вересня 2013 13:10

Нещодавно на Харківщині прикордонники затримали порушника держрубежу. Спочатку під час перевірки кордону прикордонний патруль відділу «Дергачі» виявив сліди від трактора на в’

Нещодавно на Харківщині прикордонники затримали порушника держрубежу. Спочатку під час перевірки кордону прикордонний патруль відділу «Дергачі» виявив сліди від трактора на в’їзд в Україну. Невдовзі на околиці одного з прикордонних сіл групою реагування був затриманий наш співвітчизник, який ледь стояв на ногах біля трактора з російськими номерами.

Під час з’ясування обставин було встановлено, що затриманий тимчасово проживав в оселі своєї цивільної дружини, громадянки Росії, в одному з прикордонних сіл Бєлгородської області. Однак напередодні, посварившись з коханою, 48-річний українець вирішив повернутись до себе додому в Україну. Перебравши при цьому неабияк оковитої,   він не придумав ні чого розумнішого, як «осідлати» сталевого коня свого тестя.       

На даний час транспортний засіб вилучили, на чоловіка чекає рішення суду.

Нагадаємо, минулого тижня на Луганщині затримали відразу трьох порушників, громадян Росії, які каталися на тракторі напідпитку. Чоловіків зупинили прикордонники відділу «Троїцьке» неподалік села Солонці.   

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси