Прикордонники зупинили двох іноземців, які мали намір перетнути кордон за підробленими документами

НАЗАД
14 сiчня 2017 13:30

Учора в пункті пропуску «Ужгород» прикордонники Чопського загону перешкодили незаконному перетинанню державного кордону громадянином Туреччини, який намагався потрапити до Словаччини за підробленим паспортним документом

Учора в пункті пропуску «Ужгород» прикордонники Чопського загону перешкодили незаконному перетинанню державного кордону громадянином Туреччини, який намагався потрапити до Словаччини за підробленим паспортним документом.

 Під час перевірки документів пасажирів рейсового автобусу сполученням «Ужгород – Міхаловце» у прикордонного наряду виникли підозри щодо дійсності паспортного документу, який пред’явив громадянин Туреччини. Як результат, у ході поглибленої перевірки паспортного документа було виявлено ознаки часткової підробки захисних позначень та сторінки з установчими даними.

 Наразі на порушника складено відповідні процесуальні документи та доставлено до пункту тимчасового тримання Чопського прикордонного загону.

Ще одного іноземця, громадянина Ізраїлю, який мав намір потрапити на рейс «Київ – Тель-Авів» зупинили прикордонники аеропорту «Бориспіль». Під час перевірки документів виявилось, що у чоловіка підроблене свідоцтво на постійне проживання в Україні. За даним фактом прикордонники проінформували представників Національної поліції.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси