Прикордонники знову виявили «мандрівників» на теплоході під вантажівками

НАЗАД
22 липня 2014 12:22

Учора прикордонники Одеського загону у пункті пропуску «Іллічівський морський порт» запобігли незаконному перетину державного кордону правопорушниками.  Їх  виявили на

Учора прикордонники Одеського загону у пункті пропуску «Іллічівський морський порт» запобігли незаконному перетину державного кордону правопорушниками.  

Їх виявили на теплоході «Sea Partner», що прибув під прапором Панами,  під час поглибленого огляду вантажних автомобілів, які перевозилися цим теплоходом. Першим «запідозрив» присутність «пасажирів» службовий собака. Уважно оглянувши конструктивні особливості  вантажівок,  прикордонники виявили 8 чоловіків, які розмістилися на осях між задніми колесами причепів кількох автомобілів. Вони не мали при собі жодних документів, але з їхніх слів стало відомо, що троє з них є  громадянами Марокко, ще троє – громадяни Сирії, а двоє –  громадяни Лівії.

Як пояснили самі затримані, вони мали намір потайки потрапити до країн Євросоюзу.

До речі, минулого тижня на цьому ж теплоході, прикордонники виявили ще двох таких «пасажирів» - громадянина Палестини та громадянина Марокко. Мандрівники також ховалися між задніми колесами, а саме на задній осі причепу однієї з вантажівок.    

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси