Прикордонники знайшли майже 3,5 тисячі пачок курива у чотирьох автомобілях, якими їхали українці та поляки

НАЗАД
15 лютого 2017 14:18

Сигарети, приховані у конструктивних особливостях чотирьох автомобілів, намагалися перемістити по той бік кордону громадяни України та Польщі.

Сигарети, приховані у конструктивних особливостях чотирьох автомобілів, намагалися перемістити по той бік кордону громадяни України та Польщі.

Прикордонники Мостиського та Чопського загонів виявили куриво в автомобілях «Фольксваген» та «Фіат» в пунктах пропуску «Краківець» та «Малий Березний». В паливному баку, лонжеронах та ніші коробки передач українець приховав 780 пачок сигарет, а поляк – в подвійне днищі автомобіля запакував більше 2,2 тисячі пачок курива. За дані правопорушення, згідно з чинним законодавством України, крім контрабандних сигарет, у обох водіїв вилучили і автотранспорт.

Ще два транспортні засоби з прихованими сигаретами виявили прикордонники Луцького та Львівського загонів у пунктах пропуску «Ягодин» та «Устилуг». В легкових автомобілях  «БМВ» та «Опель», які прибули під керуванням громадян Польщі та України, прикордонники виявили тайники з тютюном в салоні і під обшивкою багажника. У такий спосіб наш співвітчизник і поляк намагалися перевезти через кордон 180 та 230 пачок сигарет відповідно. Сума оцінки вилученого курива склала більше 7 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси