Прикордонники завадили контрабанді деталей до гелікоптерів через українсько-молдовський кордон

НАЗАД
12 травня 2017 11:23

Учора в ході проведення оперативних заходів з протидії переміщенню через державний кордон України товарів військового призначення співробітники оперативного підрозділу Південного регіонального управління у пункті пропуску «Цекинівка» затримали двох громад

Учора в ході проведення оперативних заходів з протидії переміщенню через державний кордон України товарів військового призначення співробітники оперативного підрозділу Південного регіонального управління у пункті пропуску «Цекинівка» затримали двох громадян України. Вони намагались незаконно перемістити запчастини до двигунів гелікоптерів Мі-8 та Мі-24.

Деталі до гелікоптерів були приховані серед особистих речей у салоні легкового автомобіля «Мітсубісі», на якому наші співвітчизники прибули у пункт пропуску. Під час з’ясування обставин, чоловіки представились працівниками однієї з українських авіакомпаній, а вантаж везли до одного з аеропортів Молдови з метою проведення ремонту гвинтокрилів.

За даним фактом до слідчого відділу УСБУ у Вінницькій області направлено повідомлення про виявлення в діях вищевказаних осіб ознак кримінального правопорушення за ч.1 ст. 333 Кримінального кодексу України «Порушення порядку здійснення міжнародних передач товарів, що підлягають державному експортному контролю».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси