Прикордонники затримали «мокрих» правопорушників та вилучили автівки з контрабандним тютюном

НАЗАД
12 листопада 2014 14:47

Учора прикордонники відділу «Солотвино»  Мукачівського загону за 50 метрів від держрубежу затримали двох громадян України. Невідомих помітили на березі річки Тиса майже о 3-й г

Учора прикордонники відділу «Солотвино»  Мукачівського загону за 50 метрів від держрубежу затримали двох громадян України. Невідомих помітили на березі річки Тиса майже о 3-й годині ночі. Також неподалік чоловіків, які були в мокрому одязі, знайшли приховані в кущах 3 пакунки тютюнових виробів загорнутих в чорний поліетилен. Свою причетність до переміщення тютюнових виробів затримані заперечували. Для з’ясування  всіх обставин перебування нічних «мандрівників» біля кордону правоохоронці доправили їх до прикордонного підрозділу. Тютюнові вироби марки «JING LING» в кількості 1500 пачок передали до податкової. 

Крім того контрабандні сигарети виявили учора прикордонники Луцького загону та працівники митниці у пункті пропуску «Ягодин». Двоє наших співвітчизників, які прямували до Польщі  через цей пункт пропуску,  приховали під обшивкою салону мікроавтобуса «Мерседес» та під обшивкою дверцят легкового автомобіля «Ауді» майже 3 тисячі пачок сигарет. Вартість вилучених автомобілів та курива склала понад 240 тисяч гривень.   

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси