Прикордонники затримали зухвалого водія, який без черги проривався в Польщу через «Ягодин»

НАЗАД
09 лютого 2017 11:33

Співробітники Держприкордонслужби продовжують вживати всіх вичерпних заходів з дотримання режиму пунктів пропуску, аби забезпечити належне перетинання кордону учасниками міжнародного руху.

Співробітники Держприкордонслужби продовжують вживати всіх вичерпних заходів з дотримання режиму пунктів пропуску, аби забезпечити належне перетинання кордону учасниками міжнародного руху. Так, учора перед пунктом пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону припинили зухвалу спробу проїзду поза чергою мікроавтобуса «Мерседес» української реєстрації. При цьому водій здійснив загрозу життю і здоров’ю прикордонника.

Близько 17-ї години громадянин України – 20-річний мешканець Любомльського району, який прямував у Польщу, спробував «Мерседесом Спрінтер» потрапити в пункт пропуску по зустрічній смузі оминаючи всі транспортні засоби. Водій ніяк не зважав на законні вимоги прикордонного наряду розвернути автомобіль та звільнити смугу руху і продовжував рух з порушенням вимог правил дорожнього руху. У ході таких дій порушник здійснив наїзд автомобілем на прикордонника. Не встигши відскочити, військовослужбовець виставив руки вперед, після чого транспортний засіб зупинився.

На водія складено протокол за ст. 185-10 КУпАП, а також на місце пригоди викликано наряд поліції. Згодом до Любомльського відділу Національної поліції направлено інформування про виявлення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 343 КК України «Втручання в діяльність працівника правоохоронного органу. Вплив у будь-якій формі на працівника правоохоронного органу з метою перешкодити виконання ним службових обов’язків або добитись прийняття незаконних рішень».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси