Прикордонники затримали в пункті пропуску на Закарпатті 3 громадян Туреччини

НАЗАД
07 квiтня 2017 11:46

Трьох громадян Туреччини, одна з яких жінка, затримали учора пізно ввечері прикордонники Чопського загону на Закарпатті.

Трьох громадян Туреччини, одна з яких жінка, затримали учора пізно ввечері прикордонники Чопського загону на Закарпатті.

Громадяни прибули в пункт пропуску «Ужгород» на виїзд з України автомобілем «Мерседес» молдовської реєстрації як пасажири. Під час заходів прикордонного контролю прикордонники встановили, що усі троє пред’явили на паспортний контроль підроблені паспорти громадян Туреччини, в яких були заміненими інформаційні сторінки.

Також в ході перевірки було встановлено, що напередодні громадяни Туреччини прибули в Україну за дійсними закордонними паспортами.

До Ужгородського відділення поліції у Закарпатській області направлено повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів». Після складання протоколу за ст.204-1 КУпАП осіб передано співробітникам Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси