Прикордонники затримали у прикордонні Волині мікроавтобус з трьома тисячами пачок сигарет

НАЗАД
06 листопада 2016 12:29

Партію контрабандних тютюнових виробів затримали на Волині минулої доби в ході проведення спільних заходів по протидії незаконного переміщення підакцизних товарів співробітники Держприкордонслужби спільно з Національною поліцією та прокуратурою.

Партію контрабандних тютюнових виробів затримали на Волині минулої доби  в ході проведення спільних заходів по протидії незаконного переміщення підакцизних товарів співробітники Держприкордонслужби спільно з Національною поліцією та прокуратурою.

В ході реалізації інформації, яку здобули оперативні підрозділи прикордонного відомства, правоохоронці спинили за 13 кілометрів від кордону на автошляху «Ковель – Любомль» автомобіль «Фольксваген».

 Під час перевірки мікроавтобуса, за кермом якого був наш співвітчизник, було виявлено 3 тисячі пачок сигарет. Автомобіль та сигарети «Ліфа» без акцизних марок передано співробітникам поліції.

Стосовно громадянина України в раках кримінального провадження за ст.204 КК України («Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів») продовжуються процесуальні дії.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси