Прикордонники затримали росіянина, який запропонував хабар у 200 доларів США

НАЗАД
14 лютого 2017 12:25

Прикордонне відомство продовжує послідовні та системні заходи, спрямовані на боротьбу з корупційними проявами. Лише за минулу добу співробітники Держприкордонслужби зафіксували та припинили 6 спроб надання громадянами неправомірної вигоди

Прикордонне відомство продовжує послідовні та системні заходи, спрямовані на боротьбу з корупційними проявами. Лише за минулу добу співробітники Держприкордонслужби зафіксували та припинили 6 спроб  надання громадянами неправомірної вигоди.

Одного з порушників, який виявився громадянином Росії, зупинили в пункті пропуску «Велика Писарівка» прикордонники Сумського загону. Чоловік запропонував хабар у розмірі 200 доларів США. За неправомірну вигоду він намагався «вирішення питання» про безперешкодний пропуск через кордон в Україну. Як з’ясували прикордонники, іноземець перевищив встановлений термін перебування на території нашої держави.

Ще двох громадян Молдови прикордонники зупинили в пункті пропуску «Катеринівка». Під час проходження прикордонного контролю чоловіки надали прикордонникам паспортні документи та кошти в розмірі 1500 російських рублів кожний. Гроші зазначені громадяни пропонували за безперешкодний перетин державного кордону та проставлення відповідних відміток з метою продовження терміну реєстрації.

Крім того, ще 3 випадки, коли громадяни, які перетинали кордон, пропонували хабарі, були припинені прикордонниками Харківського та Білгород-Дністровського загонів.

Наразі правопорушників охоронці кордону передали  співробітникам поліції для прийняття відповідних правових рішень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси