Прикордонники затримали росіянку, яка перебуває у розшуку

НАЗАД
14 лютого 2013 11:55

Під час ідентифікації прикордонники встановили, що 29-річна жінка намагалася потрапити до України за чужим паспортом. За попередньою перевіркою з&rsqu

 

 

Учора в автомобільному пункті пропуску «Плетенівка», що на Харківщині, прикордонники затримали громадянку Російської Федерації.

 Під час ідентифікації прикордонники встановили, що 29-річна жінка намагалася потрапити до України за чужим паспортом. За попередньою перевіркою з’ясувалося, що затримана громадянка перебуває у розшуку. Очевидно, саме тому, аби уникнути кримінальної відповідальності на території Російської Федерації, громадянка вирішила використати паспорт своєї сестри, громадянки України. Дана громадянка неодноразово була засуджена за шахрайство та крадіжку.  Крім того, росіянка кілька днів тому шляхом обману заволоділа коштами, які належали іншій громадянці Росії.  

На затриману за незаконний перетин кордону складено адміністративно-процесуальні документи. Рішення щодо відповідальності перед законом та її подальшу долю вирішить суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси