(ВІДЕО) Прикордонники затримали організаторів каналу нелегальної міграції до Польщі

НАЗАД
01 липня 2017 09:14

Співробітники Держприкордонслужби спільно з представниками Нацполіції та під контролем прокуратури Львівщини виявили та затримали на гарячому організаторів незаконного переправлення до Європи вихідців з Азії.

Співробітники Держприкордонслужби спільно з представниками Нацполіції та під контролем прокуратури Львівщини  виявили та затримали на гарячому  організаторів незаконного переправлення до Європи вихідців з Азії.

Ще на початку року оперативні підрозділи Державної прикордонної служби України отримали інформації про спробу налагодження на Львівщині каналу незаконного переправлення мігрантів до Польщі. Під час комплексу заходів вдалося з’ясувати, що ініціатором такого незаконного бізнесу була громадянка України. Також прикордонники задокументували три факти переміщення з України до ЄС громадян Туреччини, Пакистану та Бангладеш.  А ще, розкрили весь механізм та схему протиправної діяльності як організатора, так і її спільників.

Після розкриття схеми та ролі всіх учасників каналу незаконної міграції прикордонники провели операцію з одночасного їх затримання.

На околиці Рави-Руської затримали мінівен, в якому перебувало четверо вихідців з Пакистану та Туреччини у супроводі організатора та спільника. В цей же час, у Львові затримали двох інших співучасників каналу незаконної міграції.

Членам протиправної групи оголошено підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 332 КК України, та поміщено в ізолятор тимчасового тримання.

На даний час затриманим обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси