Прикордонники затримали громадянку Молдови, яку розшукував Інтерпол, та виявили з підробленим паспортом громадянку Таджикистану

НАЗАД
20 березня 2017 11:24

Учора в пункті пропуску «Нові Яриловичі», що на українсько-білоруському кордоні, прикордонники Чернігівського загону затримали громадянку Молдови. Її охоронці кордону виявили серед пасажирів в одному із автомобілів, які прямували до сусідньої країни.

Учора в пункті пропуску «Нові Яриловичі», що на українсько-білоруському кордоні, прикордонники Чернігівського загону затримали громадянку Молдови. Її охоронці кордону виявили серед пасажирів в одному із автомобілів, які прямували до сусідньої країни.

Підставою для затримання молдованки стало спрацювання бази даних Інтерполу. За наявною інформацією, правопорушницю розшукували правоохоронці Молдови за вчинення хуліганства.

На даний час затриману 33-річну громадянку Молдови передано співробітникам Національної поліції.

Також учора в пункті пропуску «Могилів-Подільський» прикордонники Могилів-Подільського загону не пропустили іноземку, яка намагалася перетнути державний кордон України з підробленим паспортним документом.

Під час оформлення поїзда «Москва-Кишинів» співробітники Держприкордонслужби виявили в однієї з пасажирок ознаки часткової підробки в паспортному документі, а саме – переклеєне фото.

За даним фактом складені адміністративні матеріали, справу скеровано до суду. Іноземку, зі слів громадянку Таджикистану, доставлено до підрозділу для встановлення особи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси