Прикордонники затримали контрабандиста, який намагався втекти на автівці навіть з пробитими колесами

НАЗАД
30 жовтня 2014 10:58

Співробітники Держприкордонслужби продовжують активно протидіяти контрабандній діяльності на державному рубежі. Так, учора прикордонний наряд відділу «Гулянка» Котовського загону затрим

Співробітники Держприкордонслужби продовжують активно протидіяти контрабандній діяльності на державному рубежі. Так, учора прикордонний наряд відділу «Гулянка» Котовського загону затримав українця з чималою партією контрабандних сигарет.

Під час несення служби  прикордонники виявили автомобіль «ВАЗ»,  що прямував в бік державного кордону. Згодом з суміжної сторони на молдовській території з’явилась ще одна автівка. Зупинившись неподалік від держрубежу, невідомі почали перекидати  через кордон ящики, які водій на українській території швидко вкинув в авто та вирушив  вглиб країни.  Оперативна група вирушила навперейми автівки, однак порушник не збирався зупинятися і лише додав швидкості. Правоохоронці змушені були застосувати засіб примусової зупинки «Кактус». В результаті чого автомобіль пробив два колеса та, проїхавши ще близько 200 метрів, зупинився, водій в свою чергу розпочав викидати з автомобіля ящики. Як з’ясувалося згодом, в ході огляду місця події, в ящиках було понад 9 тисяч сигарет білоруського виробництва. Про факт порушення прикордонники повідомили своїх молдовських колег.

Сигарети на суму близько 140 тисяч гривень вилучили встановленим порядком. На водія, громадянина України, склали адміністративний протокол.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси