Прикордонники затримали громадянина РФ, який вів в Україну 4 громадян Індії

НАЗАД
16 березня 2017 15:25

Чотирьох громадян Індії та двох громадян РФ, які перетнули російсько-український кордон, зупинили прикордонники відділу «Стариця» Харківського загону спільно з представниками відділу по боротьбі з торгівлею людьми Національної поліції сьогодні вранці.

Чотирьох громадян Індії та двох громадян РФ, які перетнули російсько-український кордон, зупинили прикордонники відділу «Стариця» Харківського загону спільно з представниками відділу по боротьбі з торгівлею людьми Національної поліції сьогодні вранці.

Порушників охоронці кордону виявили та затримали на напрямку російського населеного пункту Муром та українського Стариця. Серед затриманих було четверо громадян Індії та два громадянина Росії, які погодилися провести іноземців через українсько-російський кордон за винагороду у розмірі 2 тисяч доларів США. Також зі слів нелегальних мігрантів вдалося дізнатись, що вони прибули до РФ законним шляхом, як туристи, а далі планували потрапити до Європи транзитом через Україну.

На даний момент правопорушників, громадян Індії та громадян РФ, затримано. Тривають заходи щодо складання адміністративно-процесуальних документів. Подальшу долю затриманих вирішить суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси