Прикордонники затримали громадянина Молдови за торгівлю людьми та викрадений «Лексус»

НАЗАД
06 сiчня 2017 10:21

На кордоні тривають заходи по виявленню та запобіганню переміщення осіб та транспортних засобів, які перебувають у міжнародному розшуку.

На кордоні тривають заходи по виявленню та запобіганню переміщення осіб та транспортних засобів, які перебувають у міжнародному розшуку.

Так, минулої доби у пункті пропуску «Сеньківка» прикордонники Чернігівського загону затримали 56-річного громадянина Молдови, який їхав з Росії рейсовим автобусом. За базою даних Інтерполу цей громадянин знаходився в розшуку за підозрою в скоєнні злочину за статтею 165 Кримінального Кодексу Молдови «Торгівля людьми». Затриманого молдованина передано співробітникам Нацполіції.

А на Волині прикордонники Луцького загону в пункті пропуску «Ягодин» виявили «Лексус», який був у розшуку більше року. Під час виїзду нашим співвітчизником до Польщі цим автомобілем прикордонники індентифікували даний легковик, як викрадений в Україні. Водія та автомобіль, що перебував у розшуку з жовтня 2015 року за базою даних  Інтерполу, передано співробітникам Національної поліції.

Загалом протягом минулого року реалізовано 2,3 тисячі інформацій щодо осіб і транспортних засобів, які перебували у міжнародному розшуку за базою даних Інтерполу. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси