Прикордонники затримали двох іноземців та виявили транспортні засоби, що перебували в міжнародному розшуку

НАЗАД
19 лютого 2017 12:39

Громадянина Туреччини, який перебував у міжнародному розшуку за незаконний обіг наркотиків у одній із країн Євросоюзу виявили сьогодні вночі прикордонники Одеського загону

Громадянина Туреччини, який перебував у міжнародному розшуку за незаконний обіг наркотиків у одній із країн Євросоюзу виявили сьогодні вночі прикордонники Одеського загону.

Під час оформлення в міжнародному пункті пропуску «Одеса - аеропорт» пасажирів, які прибули авіарейсом зі Стамбулу на одного з чоловіків спрацювала база даних Інтерполу. В ході перевірки прикордонники з’ясували, що іноземець розшукується за вчинення злочину, пов’язаного з незаконним обігом наркотиків. По даному факту проінформовано бюро Інтерполу в м. Київ. Громадянина Туреччини затримано та передано представникам Національної поліції.

Ще одного іноземця, громадянина Молдови, який знаходився в розшуку зупинили сьогодні в пункті пропуску «Сеньківка» прикордонники Чернігівського загону.  Під час перевірки документів чоловіка, який прямував до України відбулось спрацювання бази даних Інтерполу. Під час з’ясування обставин стало відомо, що зазначений громадянин розшукується правоохоронними органами на території Молдови за вчинення хуліганства.

Також прикордонники Чернігівського та Мостиського загонів  виявили два транспортних засоби, які були викрадені на території Євросоюзу. Під час перевірки  в пунктах пропуску  «Славутич» та «Краківець» автомобілів «Ауді» та «Опель» прикордонники за відповідною базою даних з’ясували, що автівки були викрадені на території Німеччини та Австрії. За даним фактом проінформовано представників Нацполіції.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси