Прикордонники затримали двох громадян України, які займались незаконним демонтажем кабелю

НАЗАД
18 сiчня 2017 11:54

Учора прикордонники Білгород-Дністровського загону, оперативно-розшукового підрозділу Південного регіонального управління, відділу внутрішньої безпеки, спільно з СБУ та військовою прокуратурою Білгород-Дністровського гарнізону зафіксували факт протиправно

Учора прикордонники Білгород-Дністровського загону, оперативно-розшукового підрозділу Південного регіонального управління, відділу внутрішньої безпеки, спільно з СБУ та військовою прокуратурою Білгород-Дністровського гарнізону зафіксували факт протиправної діяльності в акваторії Дністровського лиману.

Двоє громадян України неподалік від берегу в районі морського торгового порту «Білгород-Дністровський», використовуючи екскаватор на базі понтону, здійснювали незаконний демонтаж кабелю, що проходить по дну лиману. Під час з’ясування обставин було встановлено, що зазначені громадяни минулого місяця вже затримувались прикордонниками за порушення правил прикордонного режиму. Громадяни України намагалися незаконно демонтувати з ґрунту кабель електроживлення в районі н.п. Маяки. За даним фактом правопорушення було проінформовано Нацполіцію.

Наразі компетентними правоохоронними органами проводяться слідчі дії по факту можливого вчинення кримінального правопорушення, з метою встановлення усіх обставин злочину.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси