Прикордонники затримали двох чоловіків, які перебували у розшуку

НАЗАД
06 березня 2017 11:28

Учора в пункті пропуску «Бачівськ» прикордонники відділу «Сопич» Сумського загону затримали громадянина України, якого розшукувала поліція

Учора в пункті пропуску «Бачівськ» прикордонники відділу «Сопич» Сумського загону затримали громадянина України, якого розшукувала поліція.

Уночі до пункту пропуску «Бачівськ» на в’їзд до України прибув легковий автомобіль «Мерседес» української реєстрації. Під час проведення прикордонного контролю прикордонники зупинили одного з пасажирів транспортного засобу – 27-річного громадянина України.

За попередніми даними було встановлено, що чоловік з 2014 року переховується від органів досудового розслідування та суду, оскільки підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Після проведення процесуальних дій чоловіка передали компетентним органам.

Ще одного чоловіка, який прямував до України прикордонники Луганського загону  зупинили в  пункті пропуску «Мілове». Як стало відомо, зазначений громадянин розшукується за ст.317 КК України (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Чоловіка передали представникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси