Прикордонники затримали чоловіка, який розгулював вулицями Попасної з гранатою та запалом

НАЗАД
04 грудня 2020 08:51

Оперативні співробітники Держприкордонслужби, які діють в складі Об’єднаних сил, беруть активну участь у заходах, направлених на протидію терористичним загрозам.

Учора у Попасній затримали чоловіка, який у листопаді потрапив у поле зору співробітників Головного оперативно-розшукового підрозділу Луганського прикордонного загону. Оперативники дізналися про можливу причетність жителя міста до незаконного обігу зброї, боєприпасів, вибухових речовин. Підозри правоохоронців виявилися обґрунтованими. Прикордонники зі співробітниками Нацполіції зупинили цього чоловіка на одній з вулиць міста для перевірки. Як результат, в одній із кишень куртки правоохоронці виявили саморобний вибуховий пристрій з осколкової гранати (боєприпасу до гранатомета ВОГ-17) із запалом УЗРГМ.

Небезпечні предмети вилучили співробітники Національної поліції для проведення необхідних експертиз. Звідки затриманий взяв цей предмет та як збирався його використати, він буде пояснювати уже під час проведення слідчих дій, оскільки за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси