Прикордонники затримали браконьєрів на узбережжі Азовського моря та на водосховищі на Луганщині

НАЗАД
02 квiтня 2017 11:39

Сьогодні вночі на узбережжі Азовського моря прикордонники затримали 4 громадян України, які займалися незаконним виловом риби.

Сьогодні вночі на узбережжі Азовського моря прикордонники затримали 4 громадян України, які займалися незаконним виловом риби.

Спочатку, близько 2-ї години ночі, прикордонники відділу «Приморськ»   в районі бази відпочинку «Ясна Поляна» м. Приморськ виявили одного громадянина України. У його маломірному плавзасобі, яким він якраз причалив до берега, знаходились водні живі біоресурси – піленгас та бички. Загальна сума збитку, нанесена державі становить близько 50 тисяч гривень.

Згодом, близько 4-ї години, прикордонники відділу «Кирилівка» на березі Утлюцького лиману в районі дамби с. Атманай Якимівського району Запорізької області виявили ще 3 громадян України. За допомогою заборонених знарядь лову - 5 сачків,  вони здійснювали незаконний вилов креветок.  

Стосовно громадян складено протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 202 КУпАП. До Приморського відділення поліції в Запорізькій області  направлено повідомлення про виявлення ознак вчинення кримінального правопорушення за ст. 249 ККУ «Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом» та за ст. 91 КУпАП «Порушення правил охорони та використання територій та об'єктів природно-заповідного фонду». Водні живі біоресурси та заборонені знаряддя лову вилучено.  

Крім того, прикордонники відділу «Щастя» Луганського загону на водосховищі в районі н.п. Передільське виявили громадянина  України, який за допомогою сіток завдовжки 180 метрів здійснював незаконний вилов 25 кілограмів риби різних порід. До Новоайдарського районного суду стосовно правопорушника скеровано документи.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси