Прикордонники затримали бойовика, що вивідував позиції українських військових

НАЗАД
04 жовтня 2017 08:44

У ході перевірки оперативної інформації прикордонники спільно зі співробітниками Національної поліції та Служби безпеки в населеному пункті Іванівка Волноваського району затримали громадянина України, який за наявними даними в 2014 році входив до складу Н

У ході перевірки оперативної інформації прикордонники спільно зі співробітниками Національної поліції та Служби безпеки в населеному пункті Іванівка Волноваського району затримали громадянина України, який за наявними даними в 2014 році входив до складу НЗФ.

Як виявилося, затриманий був командиром розвідувальної роти батальйону бойовиків «Восток». Чоловік, 1975 року народження, працюючи на бойовиків, «підзаробляв» на життя. Під його керівництвом було ще 11 осіб, які займалися розвідкою позицій українських військових. Його «діяльність» тривала з жовтня 2014 по січень 2015 року.

До Національної поліції направлено повідомлення про виявлення кримінального  правопорушення за ст. 260 Кримінального Кодексу України (Створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси