Прикордонники затримали автомобілі «Деу» та «Фіат» в пункті пропуску та на адмінмежі

НАЗАД
17 травня 2017 11:45

Два транспортні засоби з невідповідністю номера кузова та без належних документів виявили учора під час заходів контролю співробітники Держприкордонслужби.

Два транспортні засоби з невідповідністю номера кузова та без належних документів виявили учора під час заходів контролю співробітники Держприкордонслужби.

Так, учора у пункті пропуску «Краківець» на в’їзд в Україну прикордонники Мостиського загону зупинили для додаткової перевірки автомобіль «Деу» 2007 року випуску. В результаті, виявлено невідповідність номера кузова автомобіля з даними, зазначеними у документах. Наразі складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах). Співробітниками ДФС України складено протокол про порушення митних правил та вилучено автомобіль.

А в контрольному пункті в`їзду-виїзду «Каланчак» прикордонники Херсонського загону   виявили у громадянина України, який прямував на в’їзд до материкової частини України, відсутність свідоцтва про реєстрацію на автомобіль «Фіат» 2012 року випуску української реєстрації в Донецькій області. Про виявлення ознак правопорушення повідомлено представників ДФС. Наразі транспортний засіб поставлено на місце утримання транспортних засобів, які не пропущено через адміністративну межу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси